Jouw collega heeft een nieuwe baan of heeft een respectabele leeftijd bereikt waarop hij met pensioen gaat. Nu ga je op zoek naar een afscheidskado voor op werk, voor een collega of voor jouw stagiair? Eenkadovoor.nl helpt je bij het vinden van een leuk afscheidscadeau. Bekijk het aanbod!

Persoonlijk kado collega

Je brengt meer tijd met ze door dan met iemand anders, je kiest ze niet, nee, je krijgt ze. Wij hebben het natuurlijk over je collega’s op werk of op stage. Meestal deel je lief en leed met je collega’s, vooral als je ze al een aantal jaar kent. En stiekem heb je een aantal favorieten. Soms ontstaan ook mooie vriendschappen tussen collega’s. En dan komt het nieuw dat je collega weggaat. De hoogste tijd om je collega een beetje waardering te tonen met cadeaus.

Mooi cadeau voor je collega

Het leukste cadeau dat je collega van zijn werk kan krijgen, is toch wel een persoonlijk kado. Wat dacht je namelijk van een fotoboek met de mooiste foto’s van de werkuitjes en de avonden dat jullie uit eten gingen. Je kunt er ook voor kiezen om er tekst bij te zetten. Een ander mooi afscheidscadeau collega is een aandenken aan de leuke tijden die jullie hebben gehad. Probeer je bepaalde inside jokes te herinneren en hier wat mee te doen. Wat dacht je van een mok in vorm van een toiletpot? Klaagde je collega over koude voeten in de winter of zelfs in de lentemaanden? Dan zijn de magnetron laarzen een mooi cadeau voor je collega.

Afscheidskado kopen

Is je collega een vrouw of een man die veel om zijn uiterlijk geeft, dan is een handcrème of een douchegelpakket wat voor hem of voor haar. Of koop bijvoorbeeld een bidon met jouw foto erop om je collega te inspireren om wat harder zijn best te doen in de sportschool. Hoe dan ook, je gaat je collega missen en wat doe je eraan? Juist, een afscheidskado kopen en elkaar regelmatig zien. Je hebt namelijk ook verjaardagcadeaus nodig!