Wie verras jij met een Chocotelegram

Chocotelegram: dit cadeau is altijd een succes

Wat is er nou leuker om iemand geheel onverwachts een cadeautje te geven met een persoonlijke boodschap? Iemand even laten weten dat je aan diegene denkt of iemand in ‘t zonnetje zetten? Dat kan met een chocotelegram en dit cadeau is echt altijd een succes! Blokjes chocolade met een letter erop, die een tekst vormen. Een woord, een zin, een felicitatie. Voor mij is dit cadeau altijd een succes!

Persoonlijke chocolade boodschap

Je kunt jouw chocotelegram bij een aantal webshops bestellen, zoals via Greetz en YourSurprise. Je kunt een standaard tekst kiezen of een eigen tekst maken. Zo is het altijd precies wat je nodig hebt.
De letters, leestekens, cijfers en symbolen zijn gemaakt van melkchocolade. De spaties worden gemaakt van witte chocolade. Op deze manier kan je de chocotelegram helemaal afstemmen op de ontvanger.

Voor iedere gelegenheid

Een chocotelegram is een perfect cadeau, omdat het voor alle gelegenheden kan zijn. Iemand op een originele manier vertellen dat je zwanger bent of gaat trouwen, doe je op een unieke manier met een telegram dat je kan eten. Maak jouw eigen tekst van vierkante chocoladeletters. Mam, je wordt oma of Wij gaan trouwen: de voorbeelden zijn eindeloos. Heb je veel te vertellen? Niet gevreesd! De telegrammen komen in verschillende formaten. Zo kun je alles wat op je hart ligt kwijt.

Een verjaardag, jubileum, huwelijk of gewoon om iemand te bedanken. Het kan ingezet worden voor alle momenten. Voor de momenten Valentijnsdag, , Pasen, Sinterklaas en Kerstmis worden er zelfs speciale feest verpakkingen gemaakt.

Om het je makkelijk te maken hebben ze voor privé gelegenheden zoals bijvoorbeeld Abraham/Sarah, liefde, examens, geboorte, excuses, vader- en moederdag en beterschap voorbeeldteksten. Maar ook de zakelijke momenten zijn ze niet vergeten, zoals bijvoorbeeld Secretaressedag, Dag van de Zorg, Leidsterdag, Kerst en Nieuwjaar.

Je kan kiezen hoeveel chocolaatjes je wilt gebruiken. Het varieert van 7 tot 60 chocoladeblokjes. Jij kan je tekst dus zo lang of zo kort maken als jij wilt! Hoe langer de tekst, des te duurder; dat dan wel weer.

Het is erg leuk om iemand onverwachts een leuk cadeautje te geven. De chocotelegram is ook nog eens lekker van smaak en het heeft een persoonlijk tintje. Dit cadeau is ook nog eens voor elke gelegenheid, dus wacht niet langer! De chocotelegram is het cadeautje die je moet geven om iemand onverwachts blij te maken.