Greetz; feest als de bezorger voor de deur staat!

Greetz; feest als de bezorger voor de deur staat!

Pas stond hij weer voor de deur; de bezorger van Greetz! Nou ja, hij is natuurlijk niet echt van Greetz, maar je begrijpt wel wat ik bedoel šŸ˜‰ Volgens mij hebben die bezorgers echt de leukste baan van de wereld!

Heel veel cadeaus

De afgelopen jaren heb ik zelf ook al heel wat mensen blij gemaakt met een cadeau van Greetz. Waarom? Is het gewoon makkelijk om online is te bestellen Ć©n ze hebben leuke cadeaus!

Ik stuurde brievenbus bloemen, een choco telegram, helium ballonnen, een gepersonaliseerde beker en Merci chocolade! Allemaal zo leuk. Wist je dat er ook steeds nieuwe cadeaus bij blijven komen? Onze nieuwe favorieten; een lekkere fruitmand, taarten en sieraden met een mooi kaartje.

 

Heliumballonnen

Ook hebben we veel reviews gemaakt over de heliumballon en het grappige is dat je hieraan kunt zien dat je voor (bijna) alle gelegenheden wel iemand kunt verrassen met een gepersonaliseerde helium ballon! Bijvoorbeeld voor Valentijn, MoederdagĀ ofĀ als jouw beste vriendin examen gaat doen. En natuurlijk voor een verjaardag, zoals die van je vader, van je nichtjeĀ of van je zwager!

 

De beste baan

Maar om terug te komen op de bezorgers van Greetz; zij moeten dus echt een geweldige baan hebben! Want volgens mij krijgt iedereen een hele grote glimlach op zijn of haar gezicht als de bezorger voor de deur staat, met zo’n mooie doos van Greetz. En dan ook nog eens met een origineel cadeau erin. Denk je ook niet?

Top cadeaus van Greetz op een rij