Deze cadeaus zoals mijn trouwjurk vergeet ik nooit meer

Deze cadeaus vergeet ik nooit meer!

Sommige cadeaus vergeet je nooit meer! En dan bedoel ik in positieve zin. Het hoeven niet per se de duurste cadeaus te zijn; vaak zijn het kadootjes met een bijzondere betekenis of gekregen bij een bijzondere gelegenheid.

Eindexamen cadeau

Zo kreeg ik voor mijn eindexamen een tv voor op mijn kamer, zo super! Ik was 16 en het was echt niet zo vanzelfsprekend om een tv op je kamer te hebben. Ik had zelf ook gespaard en van dat geld kocht ik er ook nog een videorecorder; ja, zo een waar je nog videobanden in moest doen. Een videorecorder?? En dan heb ik het nog niet eens over een dvd-speler haha. Als ik het nu aan mijn kinderen vertel, lachen zij mij vierkant uit, zij kennen alleen Netflix en YouTube. Ik voelde mij de koning te rijk! Vanaf dat moment ‘deelde’ ik trouwens de kamer met mijn zusje, die ieder moment dat ik niet op mijn kamer was, tv wilde kijken! Een tv is misschien niet het meest romantische cadeau, maar wel een cadeau waar ik heel veel plezier van heb gehad!

Cadeau van mijn ouders

Toen ik 21 werd, verrasten mijn ouders mij met een prachtige gouden ketting, echt een blijk van hun liefde. Deze ketting is niet alleen mooi, maar ook heel speciaal voor mij, omdat het me altijd herinnert aan de bijzondere band die ik met mijn ouders heb. Ik draag hem nog steeds met veel plezier bij speciale gelegenheden.
Nog een bijzonder cadeau; voor mijn bruiloft gaven mijn ouders mij mijn trouwjurk, ook al zo’n mooi cadeau. Ook gaven ze mij ook de oorbellen die ik op mijn trouwdag droeg. Deze oorbellen draag ik nog graag en zijn een mooie herinnering aan mijn huwelijksdag. En makkelijker opnieuw te dragen dan mijn trouwjurk haha. Deze geschenken betekenen heel veel voor mij en ik ben niet van plan ze ooit weg te doen, ook al draag ik ze niet dagelijks.

Teigetje

Voor mijn eerste verjaardag met mijn man Leo heb ik ook een heel bijzonder cadeau gekregen. Ik was nogal gek op een knuffel, Teigetje die kan springen. En dat wist Leo wel, want iedere keer als we in de buurt van een speelgoedwinkel waren dan wilde ik er even heen en dan zette ik er een paar aan om snel weg te lopen! Op mijn verjaardag kreeg ik Teigetje van hem, maar dat is nog niet alles! Hij had de handen van Teigetje zo bij elkaar gebonden, dat ze nog een klein doosje vast hielden. Een klein doosje van de juwelier, met een enkelbandje erin. Ook al zo’n lief cadeau! We waren toen nog maar een half jaar samen; dit cadeau vergeet ik nooit meer!

Onvergetelijke momenten

Het mooiste cadeau wat je eigenlijk kunt geven, zijn mooie momenten met elkaar. Toen ik 40 jaar werd, kreeg ik een cadeau wat hier heel goed bij past. Leo verraste mij met een jaarabonnement op Disneyland Parijs. Zo lief en om eerlijk te zijn ook echt een cadeau dat ik nooit had verwacht! We zijn dat jaar zeker 6 keer naar Disney geweest met z’n vieren; echt genieten. Ik kan hier namelijk nooit genoeg van krijgen haha. Toen het jaar voorbij was, kreeg ik een canvas met een fotocollage met foto’s van het afgelopen jaar. Van ieder bezoekje een foto. Ik kijk er graag naar en bij sommige foto’s zit ook een mooi verhaal waar ik graag aan terugdenk. Een onbetaalbaar cadeau!