Welkom op mijn website! Ik ben Martine van der Haven-Laros, jouw CadeauQueen. Ik heb al verschillende websites gehad en ik vertel je er graag over!

Gefeliciteerd

Het lijkt alweer zo lang geleden… In 2004 begon ik met de website Gefeliciteerd.net. Gewoon als hobby; ik was een aantal keren ceremoniemeester geweest en wilde graag ideeën opdoen via het internet. Helaas kon ik niet zoveel vinden, maar ik wist hoe je een website moest maken. Daarom besloot ik zelf een website te starten, www.gefeliciteerd.net. Een hele simpele website, dat moet ik nu wel toegeven haha. Ik heb heel wat avonden zitten prutsen met Frontpage en tabellen aan de website. Wat hebben wij het nu makkelijk met het maken van websites!

Eenkadovoor.nl

Deze hobby werd steeds groter, tot je het eigenlijk geen hobby meer kon noemen. In 2008 nam ik daarom ontslag bij Centric, het bedrijf waar ik werkte. Ik ging verder onder de handelsnaam Blue Webmedia met mijn grote hobby! Op 29 februari 2008 (schrikkeldag) veranderde Gefeliciteerd.net in de website Eenkadovoor.nl. Eerst waren het allemaal aparte websites, zoals eenkadovoormannen.nl, eenkadovoorjongens.nl en eenkraamkado.nl. Wist je dat Coolblue ooit ook zo is gestart? Uiteindelijk koos ik ervoor om alleen als Eenkadovoor.nl verder te gaan. Een stap die Coolblue trouwens ook van mij heeft afgekeken 😉

De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier aan heel veel websites van Eenkadovoor.nl gewerkt! Naast alle websites over cadeaus waren er ook andere websites. Websites zoals cadeausvanmijnex.nl, supermoms.nl, de webshop geluksmuntjes.nl en ik begon zelfs een heuse LEGO-winkel en webshop met mijn man!

Nieuwe Uitdaging

Het aantal websites is trouwens niet het enige wat groeide; wij kregen ook twee lieve zoons! Dat merkte ik wel in de tijd die ik had voor mijn websites, dat kun je je vast wel voorstellen. Ik stopte dan ook met een aantal websites, omdat het eigenlijk geen doen meer was. Er kwam een nieuwe website bij: 123cadeauidee.nl. Ook hier geef ik cadeautips voor allerlei feestdagen.

En nu is ook CadeauQueen.nl online! Misschien vraag je je af; waarom nog een website? Ik merkte dat 123cadeauidee.nl wat zakelijker en algemener is. Op CadeauQueen ga ik echt mijn cadeautips en adviezen delen, gebaseerd op mijn ervaringen. Het wordt gewoon een stuk persoonlijker. Ik heb er zin in en hopelijk jullie ook!

Cadeaugroetjes,

Martine van der Haven-Laros