verjaardagen zijn geweldig!

7x waarom ik verjaardagen geweldig vind!

Jarig zijn, je verjaardag vieren, geweldig toch? Oké, het enthousiasme dat je als klein kind had, heb je waarschijnlijk niet meer, maar het is nog steeds leuk om je verjaardag te vieren. Ik geef je graag 7 redenen, overigens in geheel willekeurige volgorde, waarom het leuk is om verjaardagen te vieren!

Taart

Taart, gebak, cupcakes, lekkere koekjes… wat je ook trakteert op een verjaardag; allemaal heerlijk! En aangezien je maar één keer per jaar jarig bent, hoef je niet op de calorieën te letten! Taart op de verjaardag van iemand anders vind ik trouwens ook heerlijk; al zal ik dan iets meer op die calorieen letten. Voor mijn kinderen geldt trouwens; een verjaardag zonder taart = geen verjaardag.

Cadeaus

Vroeger maakte je waarschijnlijk een verlanglijstje, misschien wel in een mooi notitieblokje.  Hoewel het wel wat moeilijker wordt om cadeaus voor jezelf te verzinnen als je wat ouder wordt. Of je nu een hele verlanglijst hebt of gewoon een bos bloemen vraagt; een verjaardagscadeau krijgen is en blijft heerlijk!

Weer een jaartje wijzer

Nou ja, dat wijzer is misschien niet altijd het geval, maar wel een jaartje meer levenservaring. En dat kan best wel eens handig zijn. En laten we eerlijk zijn; dat jaartje meer levenservaring kan echt wel eens van pas komen. Dus als je op zoek bent naar een cadeau voor de 50ste verjaardag van je partner; dan is dat eigenlijk gewoon echt genieten!

Reden voor een feestje

Jouw verjaardag is altijd een reden om een feestje te geven, en feestjes zijn leuk toch? Een feestje kan heel groot of heel klein zijn; als jij er maar blij van wordt. En bij een speciale leeftijd krijg je misschien zelfs wel eens een verrassingsfeestje!

Je staat een dag in de aandacht

Nee, natuurlijk hou je er niet van om een dag in de aandacht te staan! Maar ach, als het dan moet, dan kan het maar beter op jouw verjaardag zijn, vind je niet? Geniet ervan, je bent maar één keer per jaar jarig.

Goede reden om lekker uit eten te gaan

Op jouw verjaardag mag je verwend worden en dat kan bijvoorbeeld door lekker uit eten te gaan of een ander leuk dagje uit. Waar jij zin in hebt, het is jouw dag! Laat je lekker verwennen en zorg ook gewoon goed voor jezelf 🙂

Weer een jaartje ouder

…last but not least… je bent weer een jaartje ouder. En echt, dat is niet iedereen gegeven. Geniet ervan!