Kun je een geheimpje bewaren?

Kun je een geheimpje bewaren?

Een tijdje geleden was het de trouwdag van mij en mijn man. 8 jaar getrouwd; een bijzondere dag! Ik had een verrassing voor hem; een nachtje weg. Natuurlijk wilde mijn zoontje  graag weten wat wij gingen doen. Denk je dat hij het geheimpje kon bewaren?!

8 jaar getrouwd

Laat ik eerst even een stukje geschiedenis vertellen, dat is misschien wel zo leuk! 1 juni van dit jaar was onze 8ste trouwdag en waren wij 15 jaar samen! Een hele prestatie vind ik zo en ik vond dat we daarom wel een leuke verrassing als cadeau hadden verdiend. Acht jaar geleden hadden wij onze bruiloft in de Euromast in Rotterdam; zo bijzonder. En het jaar ervoor heeft Leo mij ten huwelijk gevraagd bij de Eiffeltoren. Wij hebben dus wel iets met hoge ‘gebouwen’! Sinds onze trouwdag waren wij eigenlijk niet meer terug geweest in de Euromast en dat terwijl wij echt niet zo ver weg wonen. Dus toen ik een aanbieding voor een overnachting in de Euromast voorbij zag komen wist ik het gelijk; dat zou mijn verrassing worden!

Overnachting Euromast

Je vraagt jezelf misschien af; overnachten in de Euromast, kan dat? Jazeker, ze hebben er twee suites. Nee, geen hotelkamer, echt mooie, luxe suites. Met ons trouwen sliepen wij in de Stars, heel bijzonder. Zoals gezegd een luxe suite met een jacuzzi. Dat was lekker ontspannen na een drukke trouwdag, haha. Natuurlijk met schitterend uitzicht over Rotterdam én ontbijt op bed.

Kun jij een geheimpje bewaren?

Nu acht jaar later had ik dus weer een overnachting in de Euromast geboekt en ik had geregeld dat mijn moeder op de kinderen zou passen. De oudste moest in ieder geval gewoon naar school dus mijn moeder zou in huis komen. Natuurlijk vertelde ik hem dat ik een geheimpje voor papa had en hij wilde wel weten wat het geheimpje was. Eerst wilde ik natuurlijk wel zeker weten of hij het geheimpje kon bewaren.
Dus ik vroeg hem ‘wat nou als papa één snoepje belooft als jij hem vertelt wat het geheimpje is?’ Maar nee, hij ging het niet vertellen. ‘En voor twee snoepjes?’ Nee, ook dan ging hij het niet vertellen. ‘En voor tien snoepjes?’ Néé, hij ging het écht niet vertellen! Dus vertelde ik hem wat het geheimpje was. Heel trots vertelde hij zijn vader allemaal verkeerde plekken waar wij gingen logeren, zoals in de tuin, op kantoor, op een boot en ga zo maar door.

Voor een snoepje

Zoonlief Alec was ook helemaal trots, maar die snoepjes zaten hem blijkbaar toch dwars. Dus vroeg hij een dag later ‘als papa mij een snoepje belooft en ik vertel hem het verkeerde plekje, mag ik dan toch het snoepje?’ De boef, haha 🙂

Maar eerlijk is eerlijk; hij heeft het geheimpje heel goed bewaard! Heel trots vertelde hij later tegen iedereen dat hij het al wist, zo lief!