Deze cadeaus heb je altijd in huis

Tip: deze nood cadeaus heb je zo geregeld!

Noodcadeaus, heb jij ze in huis? Een cadeautje dat je klaar hebt liggen, just in case. Voor de juf die morgen ineens haar verjaardag viert, die collega die ‘ineens’ morgen zijn laatste werkdag heeft of voor het klasgenootje dat morgen plots zijn partijtje geeft. Ik heb altijd wat in huis en ik geef je graag wat cadeautips!

Een chocoladereep

Het lijkt heel eenvoudig, maar zorg gewoon dat je altijd een reep chocolade in huis hebt (hoewel het niet opeten misschien best lastig is hihi). Je kunt de reep chocolade heel eenvoudig met een eigen wikkel personaliseren door er een eigen tekst of tekening op te maken. Of doe er een leuk label aan, met een persoonlijke tekst.
Je kunt ook voor een reep kiezen die al een leuke tekst heeft; dat maakt het nog makkelijker.
Let je trouwens wel op de houdbaarheidsdatum? Als die in de buurt komt, dan heb je een mooie reden om de reep alsnog zelf op te eten!

Celebrations

Een nieuwe baan, een verjaardag of iets anders? Als er iets te vieren is, dan zijn Celebrations natuurlijk heel toepasselijk! Zorg dat je altijd een doosje of een fles in huis hebt, ze zijn altijd welkom! Wil je het geschenkje iets uitbreiden? Dan kun je er nog wat geld in doen. Munten in het doosje of een briefje aan de bovenkant van het doosje. Ook leuk voor een kinderfeestje, vooral vanaf een jaar of zeven vinden kinderen het heel stoer om geld cadeau te krijgen.

Print een leuke quote

Quotes zijn hot! En voor iedere gelegenheid is er natuurlijk ook een leuke quote. Als je op internet zoekt, kun je leuke quotes als printable vinden en anders maak je er toch gewoon zelf een. Het leukste is als je dit op een beetje dik papier print, dat is net wat luxer. Of in een fotolijstje; dat zorgt voor een nog betere look. Zet op de achterkant jouw persoonlijke berichtje en je hebt een prima cadeau!

Dit zijn wat quotes die je zou kunnen gebruiken voor een verjaardag of als bedankje

  • Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen!
  • Echte vrienden zijn als sterren, je ziet ze niet altijd maar je weet dat ze er zijn.
  • Het leven is beter met een jaar extra ervaring.

Een fles wijn of bier

Let op; alleen 18+. Een flesje wijn of bier; daar maak je de meeste mensen wel blij mee. Maak een leuk label om aan de hals te hangen en je hebt binnen een kwartier een leuk cadeau om mee voor de dag te komen. Bierflesjes zijn wat kleiner natuurlijk; hier kun je er ook een paar van in wat folie verpakken. Wat mooie lintjes eraan en het ziet er weer heel feestelijk uit.

Flesje frisdank

Voor de jeugd is een fles wijn of bier natuurlijk niet aan de orde; maar hier zijn natuurlijk alternatieve voor. Je kunt natuurlijk ook een fles cola of fanta cadeau geven, met een leuk label eraan. Of wat blikjes bij elkaar en dan vrolijk verpakt. Kies dan verschillende soorten blikjes; dat vinden ze leuk!

Doosjes LEGO

Voor de onverwachte kinderfeestjes; zorg dat je wat LEGO-setjes in huis hebt. Classic of Creator, met een beetje neutrale thema. Of een doosje met een minifiguur. Altijd makkelijk om in huis te hebben, ook als vergeten schoencadeautje of beloning voor de kinderen!

Een cadeaubon

Wist je dat je heel makkelijk een digitale cadeaubon kunt bestellen? Die kun je per mail naar iemand laten sturen, al vind ik dit zelf niet echt persoonlijk. Je kunt de code ook naar jezelf laten mailen en deze op een kaart schrijven. Leuk om cadeau te geven met een van de opties zoals een fles wijn, een leuke quote of de andere tips.

Nog meer tips

Zelf heb ik ook altijd wat kaarten in huis met een tekst voor een verjaardag, om iemand te bedanken en met een neutrale tekst. Je weet nooit waar je het voor nodig hebt! Hema heeft hele leuke kleine cadeautjes, die je makkelijk ‘op voorraad’ kunt hebben. Je weet het nooit! Als je een beetje creatief bent en alle spullen in huis hebt, dan kun je misschien ook nog wel een leuk DIY cadeau maken!