LEGO is een leuk cadeau voor iedereen

Iedereen vindt LEGO leuk!

Het zal je niet ontgaan zijn, LEGO is populair! Bij jongens, meisjes, mannen en vrouwen! Lego heeft ook voor iedereen wel een leuk thema en dat maakt het natuurlijk ook een superleuk cadeau. Weet je niet wat je nu voor lego cadeau kunt geven? Lees snel verder!

Lego voor baby’s

De meeste kinderen beginnen rond een jaar of twee met het thema Duplo, dat is wel echt voor de allerkleinsten. De blokken en andere onderdelen van Duplo zijn ook echt groter, zodat ze niet ingeslikt kunnen worden.
Lego voor baby’s is er natuurlijk niet echt, al betekend dat niet dat je het niet als kraamcadeau kunt geven. Want een leuke duplo staat ook heel gezellig op de babykamer én ze kunnen er alsnog mee spelen als ze wat groter zijn. Ook voor grote kinderen blijft Duplo leuk omdat je sneller grotere bouwwerken kan maken. Ben je benieuwd naar de nieuwste sets van Lego duplo?

Lego voor jongens

Voor jongens zijn er veel leuke thema’s beschikbaar. Het meest populaire thema is Lego City, het thema met treinen, de brandweer, politie en alles wat er verder met de stad te maken heeft. Er zijn altijd wel een of twee treinen van lego in het assortiment en die zijn altijd erg populair bij jongens. Van alle leeftijden trouwens, dus ook bij volwassen jongens!
Andere thema’s die populair zijn bij jongens, zijn LEGO Minecraft en Ninjago.

 

Lego voor meisjes

Eigenlijk mag je het geen meisjes Lego noemen, maar heel veel meiden zijn wel gek op Lego Friends en Disney Princess. Logisch, want deze thema’s hebben ook gewoon hele leuke sets. Wist je dat Friends dit jaar (2024) alweer 12 jaar bestaat? Vroeger zijn er wel eerder thema’s voor meiden geweest, zoals Bellevile, maar het allemaal nooit zo populair geweest als de thema’s van nu.
Bij Friends en Disney heb je allebei 4+ setsje; voor de echte beginners.

Lego voor mannen

Mannen en lego; een gouden combinatie al vanaf kinds af aan. Als ze klein zijn spelen ze er natuurlijk volop mee, lego voor mannen is niet zozeer om mee te spelen. Dan bouw je er alleen mee, een mooi gebouw of een stoere auto. Hoewel, als die auto RC bestuurbaar is dan is het natuurlijk wel weer erg leuk om er mee te spelen.
Veel mannen zijn gek op de sets van LEGO Technic. Maar let op: hier moet je van houden. De expert sets zijn ook vaak in trek; vooral de mooie gebouwen. Het thema Speed Champions heeft leuke auto’s in de collectie, die in verhouding ook nog een beetje betaalbaar zijn.

Lego voor vrouwen

Of de beroemde bouwsteentjes alleen voor mannen zijn? Zeker niet, heel veel vrouwen zijn gek op Lego! Net als bij mannen vinden sommige vrouwen technisch lego geweldig. Maar er zijn genoeg andere thema’s. Lego Ideas, Expert of Disney; er is genoeg keus. Tegenwoordig kun je makkelijk zoeken op sets voor volwassenen. Sets die je mooi in de woonkamer of op de studeerkamer neer zet. Dit zijn populaire legosets voor vrouwen.

Lego feestje

Iedere verjaardag is leuk en speciaal, maar je kunt het heel makkelijk nog specialer maken. Hoe je dit kunt doen? Maar er een Lego verjaardag, een LEGO feestje van! Dat kun je doen door leuke versieringen en aankleding en natuurlijk door iedereen om LEGO cadeau te vragen. Maar je kunt ook LEGO huren, zodat je met alle gasten een heus Legomasters na kunt spelen.